MALE-kurs vinter 2018

VINTER: Malekurs 11. jan - 8. febr (torsdager) 17:30 - 20:30

 MALE-kurs for voksne:

  • Tegneøvelser / skissering
  • Hvordan og hvor begynner jeg 
  • Hvilke farger og teknikker kan jeg bruke
  • Hva skal jeg male - Inspirasjon
  • Å gi slipp og få tak i fantasien og kreativiteten gjennom morsomme og befriende oppgaver

Sted: Rortunet,  Kirkealléen 1, 3470 Slemmestad

Varighet:  5 ganger

Antall plasser: 2 ledige plasser igjen!

Kursavgift: 2.900,-

Materialer er ikke inkludert i prisen, men du kan bestille et start-kit ved påmelding, som du får utlevert første kurskveld. Se info under påmeldingsskjema.

Du trenger ingen forkunnskaper - dette kurset passer for alle, uansett nivå. 

I løpet av MALE-kurset fokuseres det på at du skal bruke din kreativitet og finne ditt kunstneriske uttrykk. Det blir gitt konkrete oppgaver hvor alle får individuell veiledning ut i fra sitt ståsted. 

Det vil også fokuseres på hvordan du kan gi slipp på kritikeren i deg selv, og løse opp i malesperrer og andre hemninger som holder deg igjen fra å male, eller hindrer deg i å fullføre et maleri.

Kurset holdes på Rortunet i store, lyse lokaler - et drømmested å male i! 

Roka-Aardal er fascinert av forskjellige teksturer og strukturer, og liker å teste ut ulike teknikker og materialer i sine arbeider, derfor har hun valgt å bruke akrylmaling. Den tørker raskt,  er enkel å arbeide med også i sammen med andre materialer, -og best av alt; den lukter ingenting. Under MALE-kurset brukes det kun akrylmaling.

 Påmeldingskjema nederst på siden. 

I fjor høst var jeg så heldig å få veilede over femti tilfeldige mennesker til å male på et felles kunstprosjekt, og dette ga meg mye inspirasjon, i tillegg som jeg opplevde en stor skaperglede og interesse hos dem som deltok. Da begynte tankene å svirre om malekurs...

Når du fokuserer på å skape noe samtidig som du bruker kreativiteten din, kan du kjenne hvordan stress og mas slipper taket. Ikke bare kan malingen gi deg mulighet til å koble av fra en hektisk hverdag og gi deg en indre ro, du vil også oppleve en stor skaperglede, og at kreativiteten din øker. Jeg tør nesten påstå at det å male er som en lykkepille på fargeglad resept!

Så, glem all kunstens regler, kast viskelæret og alle hemninger, -bli med og lær å male kreativt på MALE-kurs!
— Henriette Roka-Aardal

Jeg ønsker å melde meg på Inspirasjon&råd Male-timer 

Navn *
Navn
Påmelding *
Jeg melder meg herved på:

START-kit inneholder: 1 skisseblokk (120 ark, A3), 1 maleblokk (20 ark, A3), 6 skisseblyanter, 7 malingstuber (á 120 ml)  NATUR: hvit, sort, blå, rå sienna, titanian buff creme, copper light og olivengrønn Ord.pris: kr. 1.200,- MALEkurs elever: 950,-


Om Henriette Roka-Aardal: 

Henriette både bor og arbeider som kunstner i Røyken, og har spesialisert seg i tre egenskapte og unike motiver; Røykemannen, munkene og blekk-fugler. Hennes arbeider stilles ut både nasjonalt og internasjonalt, og kan karakteriseres som ekspressjonistisk og figurativ kunst. Roka-Aardal har kunst- og forgyllerutdannelse fra både England og Sverige, og med sin kreativitet og kunstneriske egenskaper ønsker hun å bringe den kunstneriske arven fra sin farfar Charles Roka videre.