MALE-kurs 2019

2019:  

 MALE-kurs for voksne:

 • Tegneøvelser / skissering

 • Hvordan og hvor begynner jeg

 • Hvilke farger og teknikker kan jeg bruke

 • Hva skal jeg male - Inspirasjon

 • Å gi slipp og få tak i fantasien og kreativiteten gjennom morsomme og befriende oppgaver

Sted: Rortunet,  Kirkealléen 1, 3470 Slemmestad

Dato: 17.01 - 14.02.2019 // 5 torsdager DAG: kl. 11:00 - 14:00 (FULLT!) KVELD: kl. 17:30 - 20:30

18.01 - 15.02.2019 (4 plasser igjen!) // 5 fredager DAG: kl. 11:00 - 14:00

Antall plasser: 6 (minimum 4 påmeldte for at kurset gjennomføres)

Kursavgift: 3.200,-

Materialer er ikke inkludert i prisen, men du kan bestille et start-kit ved påmelding, som du får utlevert første kurskveld. Se info under påmeldingsskjema.

https://www.dt.no/vis/kalender/events/35516524


Takk for en super malehelg. Få deltakere og tett oppfølging av hver enkelt, og god veiledning ut fra hver enkeltes forutsetning. Sånn skal det gjøres, Henriette:)
— Ragnhild Gjertsen

MALE-WEEKEND 

 MALE-weekend for voksne:

 • Male fritt, få råd og veiledning

 • Få male-oppgaver, råd og veiledning

 • Kunst-prat

 • Inspirasjon, farger, teknikker

 • Gi slipp og få tak i fantasien og kreativiteten gjennom morsomme og befriende oppgaver

 • Materialer er ikke inkludert i prisen, Ta med eget malerutstyr som lerret, pensler, maling og staffeli

Sted: Rortunet,  Kirkealléen 1, 3470 Slemmestad

Dato:  11. - 13.januar 2019 // Fre 17:30 - 20:30, lør og søn 11:00 - 16:00

Antall plasser: 8 (3 plasser igjen!)

Kursavgift: 3.500,-

MALE-WEEKEND er en veldig fin mulighet til å kunne gå dypere inn i selve male-arbeidet uten å måtte avbryte den kreative prosessen. Det er intenst, moro, lærerikt, og ikke minst en veldig flott opplevelse!

Du trenger ingen forkunnskaper - kurset passer for alle, uansett nivå. 

I løpet av kursene fokuseres det på at du skal bruke din kreativitet og finne ditt kunstneriske uttrykk. På MALE-kurset blir det gitt konkrete oppgaver hvor alle får individuell veiledning ut i fra sitt ståsted, mens på MALE-WEEKEND kan du enten arbeide med egne idéer eller få tildelt konkrete oppgaver. Også her vil hver enkelt få personlige råd og veiledning.

Det vil også fokuseres på hvordan du kan gi slipp på kritikeren i deg selv, og løse opp i malesperrer og andre hemninger som holder deg igjen fra å male, eller hindrer deg i å fullføre et maleri.

Kursene holdes på Rortunet i store, lyse lokaler - et drømmested å male i! 

Roka-Aardal er fascinert av forskjellige teksturer og strukturer, og liker å teste ut ulike teknikker og materialer i sine arbeider, derfor har hun valgt å bruke akrylmaling. Den tørker raskt,  er enkel å arbeide med også i sammen med andre materialer, -og best av alt; den lukter ingenting. Under MALE-kursene brukes det kun akrylmaling.

 Påmeldingskjema nederst på siden. 

Når du fokuserer på å skape noe samtidig som du bruker kreativiteten din, kan du kjenne hvordan stress og mas slipper taket. Ikke bare kan malingen gi deg mulighet til å koble av fra en hektisk hverdag og gi deg en indre ro, du vil også oppleve en stor skaperglede, og at kreativiteten din øker. Jeg tør nesten påstå at det å male er som en lykkepille på fargeglad resept!

Så, glem all kunstens regler, kast viskelæret og alle hemninger, -bli med og lær å male kreativt på MALE-kurs!
— Henriette Roka-Aardal

Jeg ønsker å melde meg på kurs:

Navn *
Navn
Påmelding *
Jeg melder meg herved på:

START-kit inneholder: 1 skisseblokk (120 ark, A3), 1 maleblokk (20 ark, A3), 6 skisseblyanter, 7 malingstuber (á 120 ml)  NATUR: hvit, sort, blå, rå sienna, titanian buff creme, copper light og olivengrønn

Ord.pris: kr. 1.200,- Male-kurs elever: 950,- 


Om Henriette Roka-Aardal: 

Henriette både bor og arbeider som kunstner i Røyken, og har spesialisert seg i tre egenskapte og unike motiver; Røykemannen, Munkene og Blekk-fugler. Nylig har hun begynt på en serie malerier kalt Emotions, hvor både palett og titler fokuserer på alle de ulike følelsene vi har både i og utenfor et forhold. 

Hennes arbeider stilles ut både nasjonalt og internasjonalt, og kan karakteriseres som ekspressjonistisk og figurativ kunst. Roka-Aardal har kunst- og forgyllerutdannelse fra både England og Sverige, og med sin kreativitet og kunstneriske egenskaper ønsker hun å bringe den kunstneriske arven fra sin farfar Charles Roka videre.