Velkommen til KUNST for BEDRIFT.

Her vil du finne en rekke flotte kunstgaver og aktiviteter for din bedrift. 

AKTIVITET: "KUNST med PUBLIKUM"

Ønsker du å gi dine medarbeidere eller kunder en kreativ aktivitet som skaper samhold og mye glede? Vil du skape engasjement og gi dem følelsen av tilhørighet til din bedrift? 

Kontakt meg for å få hjelp til å finne en aktivitet som passer dine ansatte/kunder og din bedrift. Velg blant flere alternativer eller la meg høre hva som er dine mål og utfordringer, for så å skape noe unikt for deg. 

Å male har ofte en frigjørende effekt. Du kjenner på utfordringer – selv om du alene ikke skal lage et ferdig kunstverk – og prøves i skaper-evnen til å fylle et helt lerret sammen med andre. Dette er gode øvelser for samarbeidet i og med selskapet.

Dine medarbeidere og/eller kunder maler bakgrunnen på et lerret, før jeg avslutter arbeidet og skaper et ferdig kunstverk.  Dette er en helt ny aktivitet som bidrar til engasjement, samarbeid, følelsen av tilhørighet, og ikke minst mye moro for dem som deltar. Det krever ingen kunstneriske talenter,  og gjennomføres uten å være verken tidkrevende eller vanskelig. Ønskes det råd og veiledning i løpet av aktiviteten er jeg tilstede og er behjelpelig. Alt på en hyggelig og underholdende måte.

Denne aktiviteten er også en investering for din bedrift ved at dere tilslutt får en kunstnerisk utsmykning som vil dekorere deres lokale og glede medarbeidere, kunder og andre besøkende i åresvis.

Bildene over er fra aktivitet "KUNST med PUBLIKUM" med kunder på Rortunet senter i Slemmestad (2016).

Det har vært så hyggelig å både se og høre hvor fornøyde alle kundene våre var med denne kunstneriske aktiviteten fra Henriette Roka-Aardal. I tillegg fikk vi en kunst-utstilling på senteret som skapte en veldig god stemning. Alt har vært så proft og gjennomført fra start til slutt, og dette arrangementet var midt i blinken for våre kunder, så vi håper å gjøre det igjen!
— Marianne Mevik, senterleder på Rortunet i Slemmestad.

Ønsker du å høre mer om dette nye og kreative arrangementet for dine medarbeidere, kunder og din bedrift, vennligst fyll ut skjema nedenfor. Du vil bli kontaktet i løpet av 1-2 dager og får en gratis (pdf-) presentasjon samt prisliste av aktivitet "KUNST med PUBLIKUM". 

Navn: *
Navn:
Vi ønsker å høre mer om "KUNST med PUBLIKUM" for: *

"KUNST med PUBLIKUM" copyright Roka-Aardal. Kontakt: henriettera@mac.com mob: +47 900 82 083


Dersom du allerede har vært i kontakt med Roka-Aardal om "KUNST med PUBLIKUM" for din BEDRIFT, kan du laste ned informasjon og prisliste HER

Og har du vært i kontakt med Roka-Aardal for en kunstnerisk aktivitet for deres SENTER, kan du laste ned informasjon og prisliste HER

Dette maleriet er blitt en vakker collage av så mange menneskers kreativitet.
— Kunde om Rortunets kunstneriske aktivitet

BEDRIFTSGAVE: Kunst-trykk

Gi dine medarbeidere en gave som viser at du som arbeidsgiver setter pris på deres arbeidsinnsats og engasjement.

Bestill bedriftsgave her eller send en epost til henriettera@mac.com

Anledninger for å gi gaver:

  • Julegave til medarbeidere - merk:  må bestilles senest 10. november!

  • Ansettelsestid feks. 10, 15, 20 år (etc.)

  • Gave til kunder og leverandører

  • Jubileum for bedriften

  • Jubileum for medarbeidere (ved 30-40-50-60 års jubileum, bryllup, går av med pensjon.)