Back to All Events

MUNKER / MONKS


  • OHD 14 Nils Hansens vei Oslo, Oslo, 0667 Norway (map)

8. juni - 16 juli 2017 stiller Henriette Roka-Aardal ut et ti-talls malerier av MUNKER på Oslo Håndverksdestilleri i Oslo. 
De siste to årene har kunstneren arbeidet med malerier av munkene i ulike sammensetninger både når det gjelder motiv, fargebruk og valg av teknikk, og er i følge Henriette selv hennes favorittmotiv å arbeide med. 

Munkene har sin opprinnelse fra noen enkle skissetegninger Roka-Aardal gjorde for over tyve år siden, og er idag blitt et av hennes hovedmotiver. Maleriene er hovedsaklig malt med akryl, men flere arbeider er i tillegg også laget med blekk, klor, lim og papir. Videre kan du også se serien KLOSTER og den første utgaven av kunstnerens MUNK-skulptur. Hvis Henriette får det som hun vil, jobber mot og drømmer om, så kan du en dag se en hel samling skulpturer av munkene plassert et eller flere steder i Norge.

Kom å se utstillingen MUNKER i spennende omgivelser i et nyåpnet destilleri i Oslo! VELKOMMEN!

Vernissage: 08. juni kl. 19 - 23
Åpningstider: Man-fre: 10-16 Lør: 12-15
-eller etter avtale: Henriette 900 82 083 // OHD 472 41 759

Earlier Event: April 29
Vårutstillingen i Nittedal.
Later Event: October 19
Transformation