Kunst auksjon

BLI MED: KUNST AUKSJON❗️

________________________________

Jeg bidrar med dette maleriet av blekkfuglene "You shouldn't fight on your own" (80x120) på årets TV-aksjonen NRK og håper DU vil være med på budrunden!

http://www.qxl.no/pris/tv-aksjon/kunst/henriette-roka-aardals-you-shouldn-t-fight-on-your-own/v/an817634786/

Krig og vold skaper enorme lidelser. Mennesker blir drept, og ringvirkningene for lokalbefolkningen er katastrofale. De mangler vann, mat og medisiner, helsetilbudet svekkes, de må flykte fra hjemmene sine og har ingen jobb å gå til. Dette fører igjen til underernæring, helseproblemer, utrygghet og fattigdom.

 

De innsamlede midlene går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

Røde Kors er flere steder en av få hjelpeorganisasjoner som slipper til med humanitær hjelp, og har gjennom lokale frivillige tilgang til mennesker i svært sårbare situasjoner. Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig- og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Behovet er enormt, og hvert bidrag er med på å redde liv.

Pga tekniske problemer skulle auksjonen starte igår, derfor dato 13-23.10 • Den er hvertfall igang nå, så jeg setter veldig pris på om du kan dele dette videre slik at blekkfuglene blir solgt for masse penger for hver krone går til Røde Kors og årets TV-aksjon! ❤️

http://www.qxl.no/pris/tv-aksjon/kunst/henriette-roka-aardals-you-shouldn-t-fight-on-your-own/v/an817634786/

 

LØP & BY NÅ ❗️

IMG_6217.JPG