Kunst på hytteveggen?

I nyeste utgaven av Hyttemagasinet sto det en artikkel om at nordmenn nå ønsker ekte kunst også på hytteveggene sine, ikke bare i deres private hjem. Hyttefolket er også blitt mer interiørbevisste i forhold til hvordan de innreder hyttene sine idag. I mange, både nye og gamle hytter, byttes vevede tekstiler og gamle treski på veggen ut med moderne kunst, fra både kjente og ukjente kunstnere. 

Jeg personlig synes den mest vellykkede interiørstilen er den hvor en klarer å blande nye og gamle ting sammen, fordi det skaper en mer sjelfull og spennende interiørstil, som igjen gjenspeiler personligheten og historien rundt de menneskene som bor der. 

Den nye interiørtrenden viser også at vi ønsker å skape vår egen stil, enten om det er på hytta eller hjemme. Vi ønsker noe særegent og litt spesielt. Vi ønsker noe som gir rommet det "lille ekstra", og et nytt maleri på veggen, kan være nettopp det som skal til for å skape den rette stemningen og uttrykket i rommet. 

Noen kan synes det er vanskelig å finne ut hva slags kunst som passer på veggen. Ønsker du råd og tips til dette, hjelper jeg deg gjerne. Med mange års erfaring i interiør og tekstilbransjen, kan jeg komme med forslag til hva som passer på din vegg, enten det er på hytta eller hjemme.

Ta gjerne kontakt på epost henriettera@mac.com eller mobil 900 82 083.